Gemma Duch

Tot va començar així...

Foto Duch, una empresa de caràcter familiar situada a Salt des de 2002. Ens dediquem a tots els serveis integrals de fotografia, especialitzats en fotografia infantil i casaments. També podem ajudar-te en disseny gràfic, impressió i publicitat, així com en regals personalitzats amb fotografies i tota mena d'articles relacionats amb el sector. 

I jo sóc la GEMMA DUCH “la mammarazzi” de famílies. Vaig néixer al 80 a Girona, em vaig criar a Quart i passava els estius a Torre Valentina, sempre feliç i alegre. Deien que era un terremoto, molt social i creativa.  

Recordo disparar la 1a foto al jardí de casa, quan jo tenia 6 anys. Crec que tothom qui em coneix, em recordarà sempre amb una càmera al bolso. I és que necessito guardar tot el que visc. Necessito crear el meu “baül dels records”, les fotos són el meu Diari Personal. 

Als meus 21 anys va sorgir l'oportunitat de comprar el traspàs d'una botiga de fotografia, just on m'havien fet el meu reportatge de Comunió!!! i avui dia faig que continuïn creixent la qualitat, les novetats i el nombre de clients. Enamorada com el 1r dia de la meva feina, la botiga i la càmera. 

I és que com a fotògraf sé que no puc regalar temps, però amb la meva càmera sí que puc parar-lo, creant records molt especials: a famílies que no tenen la “foto”, nens moguts que els seus pares no aconsegueixen fotografiar, o aquells que simplement senten un “porque yo lo valgo”.